Bouwrijp maken en egaliseren van uw grond
Grond waar u op kan bouwen

Heeft u de geschikte bouwgrond voor uw droomwoning gevonden? Staat niets nog in de weg om de werken van start te laten gaan? Schakel Timo Bosteels dan als eerste in om uw grond bouwrijp te maken. Vanuit Dendermonde komt uw specialist in grondwerken naar u toe om tot een perfect bewerkbare grond te komen.

Terrein vrij maken

Bomen, stenen tot zelfs kleine hokjes, het kan nog allemaal aanwezig zijn op de grond die u heeft geselecteerd voor uw nieuw project. Om deze obstakels professioneel te verwijderen, werkt u samen met Timo Bosteels. De zaak doet zelfs kleine afbraakwerken zodat die de bouw niet meer kunnen hinderen.

Egaliseren

Na het verwijderen van allerlei materialen worden deze afgevoerd van uw terrein. Nadien gaat de firma uit Dendermonde meteen verder met het egaliseren van de bouwgrond. De grond wordt gelijk getrokken zodat u een overzichtelijke site heeft. De bouwplannen kunnen meteen concreet worden overgezet naar uw grond.

Aansluitende werken

Na het bouwrijp maken van het terrein kan u de zaak, die over heel Vlaanderen actief is, in een latere fase van uw bouwproject zeker nog inschakelen. Dankzij de flexibele service in grond- en graafwerken kan het ook uw partner zijn bij rioleringswerken, het uitvoeren van klinkerwerken rond uw woning of om afsluitingen te plaatsen.

Contact

Vat de werken op uw bouwgrond vlot en gezwind aan met hulp van de grondwerken door Timo Bosteels. Het bedrijf heeft een uitgebreide expertise in diensten die altijd van pas komen tijdens het optrekken van uw nieuwbouw of bij verbouwingen. Telefoneer vandaag nog om de zaakvoerder te laten langskomen.

Flexibel in communicatie

Tel.: 052 77 91 08052 77 91 08

Timo Bosteels

Schoolstraat 62
9200 Dendermonde

T: 052 77 91 08052 77 91 08
0488 13 59 30

BTW BE 0877.838.617

Contacteer ons

Contact

Contact